RSS

Înapoi pe blog

27 feb.

După atâta timp și după atâtea evenimente, iată-mă întors pe blog. A trecut și sesiunea cu tot cu vacanță, a trecut și concediul, a trecut și ziua mea de naștere (și a altora 🙂 ), au trecut diferite evenimente… și a trecut mai bine de o lună și jumătate de la ultimul meu articol postat aici, pe blog. Ce-am făcut de atunci? N-o să vă dau acum subiect de bârfă, dar o să prezint sumar câteva din momentele mai importante care s-au petrecut între timp.

Întâi de toate, la începutul acestei pauze de blogăreală a început și sesiunea la facultate. Nimic nou sub soare, numai că am avut atunci unfel de coșmar pe care, de fiecare dată când l-am povestit, am provocat amuzament. Partea mai intrigantă este că eu nu visez deloc. Iată ce am „vizionat” în timp ce dormeam: Se făcea că eram pe o stradă, deși puteam să văd mai multe străzi și alei (probabil că mă aflam într-o intersecție, că altfel nu-mi explic). Și nu eram singur, ci cu un grup de băieți și fete. Și la un moment dat, am auzit o bubuitură. Alergăm cu toții să vedem ce s-a întâmplat și am zărit pe cineva care alerga foarte repede de se înălța praf în urma lui. Nu l-am putut urmări din cauza acelui praf și astfel a scăpat. De supărare, m-am lăsat în genunchi și am dat cu pumnul în asfalt.Ne-am despărțit atunci și fiecare a pornit pe cărarea lui. Eu m-am dus la o casă (acolo locuiam) și am intrat pe geam (cam ciudat… probabil așa intram eu la mine în casă 😀 ). Și încercam să nu fac zgomot, că nu știu cum de se făcuse noapte între timp, iar părinții dormeau. Atunci am simțit un pericol și mă uit înapoi, la geamul pe care am intrat. Am văzut acolo cum a apărut un măr care vroia să mă atace. Și chiar mă ataca, deși el nu s-a mai mișcat de la geam, dar se lupta cu mine cumva în mintea mea. Iar eu încercam să nu fac zgomot… și apoi cred că m-am trezit.

După care au urmat examenele (la care nici acum nu am primit rezultatele). Iar în una din zilele acelea fain înzăpezite am avut parte de o aniversare deosebită. Ai mei prieteni dragi mi-au făcut o surpriză specială, cum n-am mai avut parte înainte. Dar această întâmplare o voi relata separat, într-un alt articol.

Deși voi fi foarte aglomerat, sper să pot să-mi mențin activitatea aici, pe blog, într-un ritm cât mai constant. Am în plan și câteva modificări de structură, plus articole de noi categorii. Până atunci, să aveți un timp plăcut !

 
 

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.