RSS

Toți membrii unei biserici penticostale arestați

09 Ian

Nu știu dacă să pun pe seama vitezei de răspândire a informațiilor sau pe seama creșterii reale a violenței împotriva creștinilor, dar știrile din ultima vreme despre chinurile la care sunt supuși credincioșii s-au înmulțit considerabil.

În data de 23 decembrie o biserică întreagă a fost arestată de către poliția iraniană. Pastorul Farhad Sabokrouh, soția sa, Shahnaz Jizani, precum și toată adunarea — inclusiv copiii — au fost arestați, încărcați într-un autobuz și duși într-o locație necunoscută. Biserica iraniană din localitatea Ahvaz face parte din organizația Assemblies of God.

Deși o parte dintre membri au fost eliberați mai târziu, păstorul și soția, alături de alți lideri au rămas în arest. Este al treilea an în care au loc asemenea raiduri în bisericile iraniene în timpul Crăciunului.

“Rugăciunea pentru biserica persecutată este ceva vital, afirma George Wood, președintele Assemblies of God, iar rugăciunile noastre în sprijinul fraților și surorilor noastre care trec prin persecuții feroce sunt așteptate cu disperare.”

Sursa: http://rascumparareamemoriei.wordpress.com/

Anunțuri
 
2 comentarii

Scris de pe 9 Ianuarie 2012 în În jurul nostru

 

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri la „Toți membrii unei biserici penticostale arestați

 1. teodora

  11 Ianuarie 2012 at 4:55 pm

  nu ma mira prea mult;intr-o tara necrestina ,nu e o surpriza sa se intample asa ceva .Cand fac aceste afirmatii ma gandesc la ceea ce se intampla in interiorul crestinismului.Daca penticostalii ,crestini fiind,dispretuiesc pe ortodocsi,ii considera inapoiati si ,in anumite situatii nu le intind o mana de ajutor ,decat daca se convertesc la cultul lor ,atunci de ce sa ma mir casunt tratati astfel intr-o tara araba?Bine ca au ajuns si pe acolo……Avand in famile penticostali si evanghelisti ,le cunosc bine tactica si strategiile;nu esti cu ei ,esti impotriva lor -asta le este deviza.

   
  • Marius Cristian

   11 Ianuarie 2012 at 7:54 pm

   Este adevarat ca se arata cu degetul si se arunca cu noroi in ograda celuilalt, dar trebuie sa ne pazim de a face aceeasi greseala. E interesant comentariul tau, Teodora, si ma surprinde oarecum., pentru ca intru in contact aproape zilnic atat cu penticostali, cat si cu baptisti, evanghelici, carismatici si evrei mesianici. Iar dintre toti acestia, sunt intr-adevar si persoane care se potrivesc descrierii tale, dar si persoane cu o credinta si un respect fata de ceilalti nemaipomenite.
   Pot sa ma exprim si in cazul ortodocsilor, unde disproportia aceasta este mult mai mare: daca ai luat aminte, poate ca ai observat afirmatiile pe care le fac acestia: „sa nu te atingi de un pocait ca te spurci”… sau „oameni rataciti”… sau „necurati”.
   Dar mai presus de toate nu este cine are dreptate, ci daca implinim voia lui Dumnezeu data prin Cuvantul Sfant.

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: