RSS

Euforia continuă

08 Ian

A trecut o săptămână de la Revelion, iar efectul timpului petrecut la trecerea dintre ani este încă vie și îmbălsămată. Continui să râd și să mă simt într-o stare euforică chiar și după atâtea zile. Șcene și imagini clare de parcă abia ieri s-au întâmplat încă sunt prezente pe bulevardele cerebelului meu (și al altora).

De mâine reîncepem cursurile, dar parcă nu reprzintă o amenințare, deși am atâtea eseuri și teme de făcut. Sunt relativ inconștient și suficient de distrat încât nu m-am impacientat până acum. Iar ca meniul să fie complet, sâmbăta care urmează ne paște o excursie undeva pe munte. Altă serie de amintiri frumoase, amuzament și de timp plăcut.

Deși anul 2012 se presupune că va fi un an deosebit (din punct de vedere al calendarului Mayaș, al puterilor economice mondiale și al altor aiureli), deși propriile mele viziuni nu-mi sunt prea favorabile, deși starea mea spirituală și financiară nu sunt extraordinare, totuși… există o bucurie liniștită… o speranță retrezită… un imbold spre viitor… un suflu de împrospătare. Cu toate că ziua de mâine este la fel de incertă ca și cea de poimâine, undeva la orizont se întâmplă ceva… ceva greu de văzut sau înțeles.

Și totuși, euforia continuă ! Voi păși în continuare, savurând fiecare pas al vieții. Voi înainta atâta timp cât există înainte !!

Anunțuri
 
4 comentarii

Scris de pe 8 Ianuarie 2012 în Activități și evenimente

 

Etichete: , , ,

4 răspunsuri la „Euforia continuă

 1. Lucian Bureriu

  8 Ianuarie 2012 at 11:21 pm

  „Înainte” cu două semne de exclamare nu există. Sau unul, sau trei. Mai învață, chit că asta nu e petrecere, nici distracție !!!

   
  • Marius Cristian

   8 Ianuarie 2012 at 11:47 pm

   Probabil… la fel cum nu se scrie „Neandertahl”, ci „Neanderthal” (bănuiesc că știi la ce mă refer)… iar ghilimele în limba română sunt așa „…” și nu așa „…” 😉
   Nu-mi purta pică, dar nu m-am putut abține.

    
 2. Lucian Bureriu

  9 Ianuarie 2012 at 8:43 am

  Evident, mulțumesc. Din păcate, fac tot mai multe greșeli. Este bine că ne citim reciproc, din când în când. ” ” Ghilimelele mele sunt de la tastatura unui lap „Gateway” și americanilor n-am ce să le fac…N-aș fi crezut că-mi mai citește cineva poeziile. Sunt așa de inutile. Thanks! „”””””””””””””””

   
  • Marius Cristian

   9 Ianuarie 2012 at 9:44 am

   Cu plăcere! 🙂 Acum însă, va trebui să las necorectat articolul, pentru ca aceste comentarii să-și aibă rostul. Un lucru este important: implicarea! Nici eu n-aș fi crezut că o să răspundă cineva aproape imediat după publicarea articolului. Mă bucur când văd discuții și feedback-uri. Acestea denotă că ne pasă, că nu suntem indiferenți.
   Mulțumesc și eu!

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: