RSS

Noutăți media în 2011

01 mart.

Și să începem cu filmele, cea mai digerată ramură a majorităților.
Primul pe listă ar fi Pirații din Caraibe 4: Pe Valuri Străine (Pirates of Caribbean 4: On Stranger Tides).
Vă era dor de Johnny Depp? Sau de o îmbarcare pe vechiile corăbii ce au străbătut mările și oceanele? Eu unul sper ca această nouă regizare să reducă din gustul amar pe care mi l-a lăsat ultima parte.

Tot pentru luna mai este anunțat fimul Thor, o coliziune între două lumi:

Un film care deja a apărut pe marile ecrane și se prezintă cu un subiect intrigant este Sezonul Vrăjitoarei (Season of the Witch).
Se pare ca Nicolas Cage are atracție spre rolurile cu diverse spirite implicate (cum sunt filmele Ghost Rider și Sorcerer’s Apprentice).


Acum, vorbind despre jocuri, restrângem cercul doar la câteva titluri dintre care țin să menționez în primul rând de Age of Empires Online. Vă vine să credeți? Se pare că acest titlu care a fost ca mierea pentru jucătorii primelor strategii pe calculator nu a fost abandonat. Iată și descrierea celor de pe http://www.wizoo.ro:
„Age of Empires Online este un joc care va fi lansat de Microsoft Game Studios si Gas Powered Games, titlul fiind asteptat in a doua jumatate a anului 2011. Jocul va fi free to play, gamerii avand totusi posibilitatea de a-si achizitiona anumite pachete premium.
Varianta gratuita a Age of Empires Online va avea doar doua civilizatii, cea greaca si cea egipteana, dezvoltarea imperiul pornind de la cladirea capitalei. O serie Premium Civilization Packs le va oferi jucatorilor accesul la alte civilizatii, la mai multe resurse si cladiri, unitati armate noi, precum si posibilitatea de a invita prietenii la batalii PvP.
Chiar daca gamerii vor juca o campanie singleplayer, Age of Empires Online va avea nevoie de o conexiune constanta la internet.”

Pentru cei cărora le plac să conducă mașini de mare viteză (cel puțin din taste dacă nu se poate altfel), noua dată a lansării jocului NFS Shift 2 este 1 aprilie (hmm… e ceva putred în Danemarca…).

Un alt joc gratuit (și online, la ce vă așteptați?) este Salem, care pare interesant și având următoarea descriere pe http://www.wizoo.ro:
„Salem este un MMO gratuit, dezvoltat de Seatribe si Paradox Interactive, jocul urmand sa fie lansat in 2011 pentru browserele veb. Jucatorii vor prelua rolurile unor colonisti ai secolului 17, trebuind sa se adapteze unei noi regiuni, numita Salem.
Gamerii vor avea la dispozitie indeletniciri ale secolului respectiv, precum confectionarea si prelucrarea de obiecte, agricultura sau constructia de cladiri, majoritatea de inspiratie gotica. Locuitorii se vor confrunta cu probleme specificie, precum vrajitoria sau lupta cu animale mitice.
Jucatorii se vor putea ataca intre ei sau vor putea sa convietuiasca linistiti pe aceeasi harta. Moartea personajului principal reprezinta si sfarsitul jocului, nefiind disponibila o varianta de reincarnare sau de reluare a jocului de la un anumit moment.”

Iar în curând, Forța se va dezlănțui și online, o dată cu apariția MMO-ului Star Wars: The Old Republic, anunțat pentru primul sau al doilea trimestru al acestui an. A se viziona trailerul, căci cuvintele nu mai au rost:

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 1 martie 2011 în filme, games, Media

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: